Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Michael Mr. Michael
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
CAREABLE BIOTECHNOLOGY CO,. LTD

CAREABLE BIOTECHNOLOGY CO,. LTD

michael@lifeideastech.com

86-0750-3082507

CAREABLE BIOTECHNOLOGY CO,. LTD

ABOUT US

CAREABLE BIOTECHNOLOGY CO,. LTD

Filsafat Bisnis: Kualitas kaos khusus, konsentrasi ngahontal kasuksésan masa depan! Jieun Topeng sareng Langlayangan! Perusahaan Budaya: Perusahaan anu suksés kedah gaduh konsep manajemén ilmiah, modeu operasi anu hadé, tim kalayan raos persaingan sareng gawé babarengan, sareng budaya perusahaan anu saé sareng unik. Sareng kualitas perusahaan anu paling penting nyaéta ---- Penetapan sareng wani pikeun maju payun! Sareng ieu anu diperyogikeun ku urang! Ngadegkeun sareng Sajarah Perusahaan: James Jing ---- pangadegna CAREABLE mangrupikeun wirausaha muda anu lahir dina taun 1970-an, parantos komitmen kana pamekaran sareng produksi produk kaséhatan manusa ti taun 2005. Anjeunna salawasna dina usaha ka inovasi. Kajadian taun 2005 Ti saprak 2005, James parantos ngusahakeun ngembangkeun jaring inséktisida anu awét pikeun ngeureunkeun panyebaran malaria di Afrika. PandaNet2.0 parantos kéngingkeun rekomendasi WHO` (World Health Organization) di 2012. Kajadian taun 2014 Dina taun 2014, James mimiti gawé bareng timnya dina kamekaran jenis jandela mesh pikeun ngalindungan jalma ngalawan PM2.5. Kajadian dina 2020 Pikeun ngalawan COVID-19, James langsung ngabales paménta dunya pikeun masker, sareng ngamekarkeun masker pelindung standar CE dina waktos paling pondok, kéngingkeun sertipikat CE ti Sertipikat Universal sareng BSI dina Méi. Profil Perusahaan: Biotechnology Careable Biotechnology Co, Ltd, produsén profésional khusus dina ngembangkeun, desain, manufaktur sareng penjualan partikel respirator, lokasina di kota Jiangmen, Propinsi Guangdong, nyertakeun luas 20.000 méter pasagi. Kalayan leuwih ti 600 pagawé, sareng langkung ti 70 garis produksi maju, kamampuan produksi masker ffp2 ngahontal 6 juta potongan sadinten. Produk PPE na parantos diékspor ka Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Wétan Tengah, Afrika Kidul sareng Asia Tenggara, ngagaduhan reputasi anu hadé ti para peuntas laut. Sing ati-ati ngejarkeun kualitas anu alus, henteu pernah eureun ngaropea. "Ngadamel masker anu hadé kalayan haté ikhlas" nyaéta slogan ati-ati. Kami reueus tim R&D kami anu ngalaman sareng kuat. Kami partikel respirator FFP2 CARE002 parantos nampi sertipikat CE ti NB2163 (Universal Certificate); sareng CARE003 parantos nampi sertipikat CE ti NB2797 (BSI); Respirator saringan KN95 kami parantos nguji tés GB2626-2019. Atas dasar pamutahiran kontinyu tina standar anu béda, urang bakal tetep fokus kana panalungtikan sareng pamekaran efisiensi filtrasi tinggi sareng rendah Produk résistén napas. Urang duaan sareng Jalma-jalma di sakumna dunya, pajoang ngalawan COVID-19. FFP2 Alat Produk Topeng sareng Kapabilitas: Wilayah Produksi: 20.000 méter pasagi Pagawean: 600 Galur Produksi: 70 Kapasitas Harian pikeun Topeng FFP2: 6.000,000pcs (Gambar di handap ieu bakal nunjukkeun anjeun detil)

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-0750-3082507

Fax:

Hapé: +8615710765395

email: michael@lifeideastech.com

alamat: Building O, 3rd Hongxin Road, Jiangmen City, Guangdong, Jiangmen, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.careablemask.com

Bossgoo Showroom: http://su.bossgoo.com/member_careablemask

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan