Komunikasi karo Supplier? Supplier
Michael Mr. Michael
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
CAREABLE BIOTECHNOLOGY CO,. LTD

CAREABLE BIOTECHNOLOGY CO,. LTD

michael@lifeideastech.com

86-0750-3082507

CAREABLE BIOTECHNOLOGY CO,. LTD

ABOUT US

CAREABLE BIOTECHNOLOGY CO,. LTD

Falsafah Bisnis: Kualitas cast khusus, konsentrasi entuk sukses ing mangsa ngarep! Gawe Topeng kanthi Ati! Budaya Company: Perusahaan sing sukses kudu duwe konsep manajemen ilmiah, mode operasi sing apik, tim kanthi rasa persaingan lan kerjasama, lan budaya perusahaan sing apik banget lan unik. Lan kualitas perusahaan sing paling penting yaiku ---- Penentuan lan wani maju! Lan iki sing kudu Duwe! Pendhiri lan Sejarah Sejarah: James Jing ---- pangadeg CAREABLE minangka wirausaha enom sing lair ing taun 1970-an, wis komitmen kanggo pangembangan lan produksi produk kesehatan manungsa wiwit taun 2005. Dheweke mesthi golek dalan kanggo inovasi. Acara taun 2005 Wiwit taun 2005, James wis nggarap pembangunan insectisida sing tahan suwe kanggo mungkasi panyebaran malaria ing Afrika. PandaNet2.0 entuk rekomendasi WHO (Organisasi Kesehatan Dunia) ing taun 2012. Acara taun 2014 Ing taun 2014, James miwiti kerja bareng karo tim ing babagan pembangunan jinis windows window kanggo nglindhungi wong marang PM2.5. Acara ing 2020 Kanggo nglawan COVID-19, James nanggapi kanthi cepet babagan panjaluk masker jagad, lan ngembangake topeng pelindung standar CE ing wektu paling cendhak, entuk sertifikat CE saka Universal Certificate lan BSI ing wulan Mei. Profil Perusahaan: Biotechnology Careable Biotechnology Co, Ltd, produsen profesional khusus kanggo ngembangake, ngrancang, manufaktur lan dodolan respirator partikel, dumunung ing kutha Jiangmen, Provinsi Guangdong, kalebu area udakara 20,000 meter persegi. Kanthi luwih saka 600 buruh, lan luwih saka 70 garis produksi maju, kemampuan produksi topeng ffp2 tekan 6 yuta potongan saben dinane. Produk PPE wis diekspor menyang Eropa, Amerika Lor lan Kidul, Timur Tengah, Afrika Kidul lan Asia Kidul-Wétan, entuk reputasi apik saka para klien luar negeri. Kanthi ati-ati nggayuh kualitas sing apik banget, aja mandheg maneh. "Gawe topeng kanthi ati sing tulus" yaiku slogan sing Ati-ati. Bangga karo tim R&D sing berpengalaman lan kuwat. CARE002 respirator partikel FFP2 kita entuk sertifikat CE saka NB2163 (Universal Certificate); lan CARE003 entuk sertifikat CE saka NB2797 (BSI); Respirator penyaring KN95 kita wis lulus tes China GB2626-2019. Ing basis dandan terus beda standar, kita bakal tetep fokus ing riset lan pangembangan efisiensi filtrasi dhuwur lan rendah Produk rintangan ambegan. Kita bebarengan karo Wong ing saindenging jagad, nglawan COVID-19. Peralatan Produksi lan Kapabilitas FFP2: Wilayah Produksi: 20.000 meter persegi Karyawan: 600 Garis Produksi: 70 Kapasitas Saben kanggo Topeng FFP2: 6.000.000pcs (Gambar ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan rincian)

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-0750-3082507

Fax:

Ponsel: +8615710765395

Email: michael@lifeideastech.com

Alamat: Building O, 3rd Hongxin Road, Jiangmen City, Guangdong, Jiangmen, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.careablemask.com

Bossgoo Showroom: http://careablemask.jw.bossgoo.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki